Hauger Golfklubb ble stiftet i 1988 og banen ble åpnet i 1996.

Klubben teller i dag ca. 1.400 medlemmer.

Hauger GK har aktive junior grupper, dame og herre grupper og senior grupper. Les mer under menyen medlemmer.

Klubben arrangerer hvert år ca 12-14 VTG kurs (Veien til Golf) For mer info om våre kurs: «klikk her»

Klubbens «Head Pro» er Joachim Lange og «Teaching Pro» er Martin Brannström  – for mer info: «klikk her»

Klubben disponerer et flott nytt klubbhus med administrasjonen i 2. etg. I første etg. er det restaurant med tilhørende uteservering og kapasitet på ca. 100 personer innendørs. I peisestuen kan klubbmedlemmene samles selv med arrangementer i restauranten. Alle lokaler har strålende utsikt over vårt flotte golfanlegg. I kjelleren er det toaletter og garderober med dusjmuligheter.

Klubben har også et mindre møtelokale med plass til små grupper på opp til 16 pers som kan lånes på forespørsel.

Vi ønsker å fremstå som en inkluderende og drivkraftig golfklubb, hvor et høyt servicenivå skal gjøre klubben attraktiv for både medlemmer, gjester og samarbeidspartnere.

Daglig lederMarkedssjef og head pro
Bent LundborgJoachim Lange
bent@haugergolf.nojoachim@haugergolf.no
Mobil 926 33 103
Bent vil sammen med våre ansatte sørge for at aksjonærer, medlemmer, samarbeidspartnere og gjester har en optimal golfopplevelse på Hauger, og at bane og logistikk er i henhold til styrets vedtak. Joachim har ansvaret for klubbens sponsorer og markedsføring 50%, samt ansvaret for all provirksomhet og instruksjon på Hauger. Joachim har en bachelor i markedsføring fra college i USA, i tillegg til utdannelse fra PGA of America. Joachim har vært head pro på Hauger siden 2007.
Administrasjonssekretær/ButikksjefCourse Manager
Elin IngvaldsenEoin Paul Moroney
elin@haugergolf.nocoursemanager@haugergolf.no
Tlf. 670 73 770
Direkte nr. 911 58 619
Direkte nr. 482 26 472
Elin sine oppgaver er å styre vår golfbutikk som skal være vårt service senter. All førstekontakt mot nye medlemmer samt medlemsservice skal håndteres. Hun behandler også kjøp, salg og overføringer av aksjer. Elin bistår også under sponsorturneringer og scoreservice.Eoin har, sammen med sin greenkeeperstab ansvaret for at banen fremstår med sin beste kvalitet. Været er både en venn og fiende, noe som er en del av den utfordringen han lever med. Eoin kommer fra Shannon på vestsiden av den grønne og golfvennlige øya Irland.