Hei!

Da var tiden her; jeg er nå ferdig på college etter 4 fantastiske år i Florida! Lørdag 6. Mai var det duket for høytidelig Graduation, og mor og far hadde tatt den lange veien over dammen for å overvære denne store milepælen. Da jeg satt og ventet på at mitt navn skulle bli ropt opp hadde jeg god tid til å reflektere over tiden min på college, og det kan kort oppsummeres med 3 ord; en drøm, hektisk, og fantastisk!

Rett etter graduation dro laget til South Carolina for å spille Regionals Championship håp om å kvalifisere oss til Nationals. Etter 3 tøffe dager med hard kjemping fra alle 5 jentene endte vi dessverre opp 3 slag fra å kvalifisere oss. Det var ufattelig kjipt, men jeg kunne allikevel si at jeg hadde en fantastikk uke med pappa som støtte og et lag som kjempet til siste stund!

1. Juni kommer jeg hjem en tur til Norge og jeg håper jeg får møtt mange av dere på Hauger!

På seneresnakk

Guro graduation

Hei!

Jeg er nå halvveis gjennom mitt siste semester på college. Som tidligere nevnt består dagene mine for det meste av golf, skole, trening, mat og søvn. I den rekkefølgen!! J  Men de siste ukene har jeg fått litt bedre tid da jeg har blitt tvunget til å ta litt pause fra golf. Etter første turnering for sesong sa kroppen stopp, for nå ca 6 uker siden. Jeg har en skade i skulderen, men jeg har vært så heldig at jeg har fått jobbe med fysioterapeuter som er tilknyttet LPGA-touren, og jeg har gjort store framskritt de siste ukene. Oppfølgingen jeg har fått har vært fantastisk, og jeg gleder meg masse til å komme tilbake til golfbanen. Jeg har ikke hatt muligheten til å spille de to siste turneringene for laget, og mister også turneringen som spilles i Miami denne uken, men planen er å komme tilbake for fult i hjemme-turneringen den 10. April.

Mye av fokuset har blitt flyttet fra golfbanen til fysisk trening, og sakte men sikkert jobber jeg meg tilbake, og som fysio sier så kommer jeg sterkere tilbake!

Så vidt jeg vet har rangen på Hauger åpnet, så jeg kom dere ut og nyt glade dager på golfbanen!

• Guro
Guro trening

Hei alle sammen.

Da har tiden kommet for et nytt innlegg her på Hauger sine hjemmesider! Årets høstsesong er over, og laget har spilt 3 turneringer, og resultatene har vært over all forventning! Som lag har vi vunnet én turnering, én andre plass og en tredje plass. Laget er per dags dato rangert som det femte beste laget i divisjon 2 i USA. Selv har jeg en delt første plass, delt 4. Plass, og en delt 6. Plass, og har notert min laveste gjennomsnitt score, på 72.33, 0.33 over par, på seks runder.

Tiden flyr her i Florida, og nok et semester nærmer seg slutten. Med et klima som stort sett gir over 20 grader og sol, er det vanskelig å tenke seg at det snart er jul. Men jul blir det, og det skal bli ufattelig deilig å komme hjem til venner og familie, og forhåpentligvis litt snø!

For noen uker siden hadde vi en orkan som nesten traff skolen. Orkanen hadde lenge en kurs rett over byen jeg bor i, og de aller fleste på skolen evakuerte. Selv dro jeg til andre siden av Florida, til Tampa, for å være på den sikre siden! Det var noen hektiske dager, hvor det var mye snakket om hvor vanvittig farlig denne orkanen var. Bare dager før den skulle treffe Florida hadde orkanen Matthew herjet over Haiti, og drept nesten 900 mennesker, men vi var ufattelig heldige, og orkanen traff aldri Florida på alvor.

Etter orkanen har vi hatt kaldere vær! Jeg har til og med måtte ta på meg bukse og en genser når jeg skal på skolen! Huff! Snakket med min kjære mor på telefonen for noen dager siden, og hun spør ” er det så kaldt?”. Ja svarer jeg, før jeg føler jeg må sjekke gradestokken. 21 grader! Ja, litt bortskjemt kan man si, med temperaturer på over 30 grader hver dag i to og en halv måned blir man godt vandt.

Ting strammer seg til på skolen, prøver og prosjekter kommer tett i tett, så det blir perfekt med en lite pause fra konkurranse golf.

Det var en liten oppdatering på hverdag her i USA, håper dere finner det interessant!

På seneresnakk,

Guro3

Hei alle sammen.

Mitt navn er Guro Rambjør, og jeg er nå i Orlando, Florida. Noen av dere kjenner meg kanskje igjen fra Proshoppen på Hauger hvor jeg jobbet en del i sommer, mens for andre er jeg nok helt ukjent. Derfor tenkte jeg å introdusere meg selv litt, og fortelle hvorfor jeg skriver denne bloggen.
Som sagt er mitt navn Guro, og grunnen til at jeg er i Orlando er fordi jeg er på mitt siste år på college. Selveste Senior year! I august 2013 flyttet jeg til en liten by som heter Melbourne, en times tid sørøst for Orlando, for å begynne på Florida Institute of Technology. Der studerer jeg Civil Engineering, og jeg spiller også på skolens golflag. Jeg begynte å spille golf da jeg var rundt 11 år, men det tok noen år før jeg virkelig elsket sporten.
Collegeidrett er kjempestort her i USA, og mulighetene for å kunne kombinere skole og golf har vært en drøm for meg i mange år. Min store drøm er å en dag kunne leve av golfen, og collegegolf gir meg et springbrett inn i en tilværelse som profesjonell golfspiller.
På college trener vi et par timer hver dag sammen med laget og med coach, men det alle meste av treningen gjøres på egenhånd. I løpet av en uke trener jeg rundt 30 timer, samtidig som jeg har 10-12 timer fysisk. 3 av dissene timene er igjen med laget, og en fysisk trener som jobber med skolens idrettslag. I løpet av høstsemesteret spiller vi som regel 4 turneringer, mens om våren ligger vi på 7-9 turneringer. Det er derfor mye mer hektisk om våren, og det er også da vi har vår Championship Season.
Grunnen til at jeg skriver denne bloggen er for at dere som ønsker skal få en litt større innblikk i min hverdag som collegestudent over dammen, og kanskje jeg kan inspirer noen juniorer til å leve ut sine golfdrømmer. Jeg kommer til å skildre min hverdag som student og golfspiller, og jeg håper dere finner det interesant å lese!

Ha en fin dag alle sammen,

På seneresnakk

Guro

Guro Black and white plus colored face