IMG_1158

Her kommer en liten statusrapport fra oss på Hauger Golfklubb!

Vi har den siste tiden jobbet for at vi skulle åpne banen torsdag den 13 april, men siden værmeldingen spår litt mer rufsete vær med minusgrader om natten har vi bestemt oss for å drøye åpningen til etter påske.

Ellers ser det ut som om banen har klart seg veldig godt gjennom vinteren, greenene er nå klippet og valset en gang, vi har gjødslet og veksten er i gang. Lite vinterskader og flotte forhold til å være så tidlig – bare å glede seg!

Restauranten er nesten klar, vi har tettet igjen veggen inn mot kjøkkenet og montert ny innredning og serveringsbenk mot østveggen. (mot rangen) Dette gjør at vi får mer attraktive selskapslokaler og at gutta på kjøkkenet kan jobbe mer uforstyrret med sin lidenskap.

Golfbutikken bugner av vårens nyheter, Elin har fått inn mye spennende og gleder seg til å vise frem alt som gjør slagene enklere, rettere, lengre og mer presise! J

Vi minner om Kick Off torsdag den 20. april fra kl. 15 og utover dagen. Denne dagen blir også den offisielle åpningsdagen for restauranten og golfbutikken!

Teknisk sett er vi klare for baneåpning, alt utstyr, benker, søppelkasser etc er på plass – det gjenstår kun litt mer varme dager samt å sette ut teeklosser og flagg.

Åpningsdag legges ut på hjemmeside og facebook så snart det er bestemt.

Driving rangen er selvfølgelig åpen!

En riktig God Påske til alle!