proens dag 004

Høstens høydepunkt nærmer seg!

Vi ønsker alle velkommen til Sparebank1 Proens dag, som i år går av stabelen søndag 17 september.

En av turneringens deltagere vinner en gratis plass på vinterens tur til Spania med Joachim og Martin!

Ellers er det som vanlig mange gode premier til deltagerene.

Turneringen spilles i formatet Texas Scramble, med 4 spillere på hvert lag. Man kan melde på et ferdig komponert lag eller som individuell spiller, så finner vi et lag til deg.

Vi har i år mange nye ideer om konkurranser på hullene, samt noen gamle og populære – dette kan du ikke gå glipp av.!

Tradisjonen tro kan man forbedre lagets forutsetninger ved å kjøpe dagens «juksepakke».

Delta på Beat the pro konkurransen på hull 7 og vinn en plass på medlemsturen til Spania- deltagelse kr 100,-

Årets tema er «holiday-look», så her er det bare å tenke kreativt, og beste utkledning blir selvfølgelig premiert!

Får vi se en Stig Helmer look-alike?

Påmelding skjer i golfbox innen midnatt onsdag 13 september, her betales også startavgiften på kr 150,-

Juksepakker og deltagelse i Beat the pro konkurransen på hull 7 betales ved registrering i shoppen på turneringsdagen.

Restauranten kommer med et god tilbud til alle deltagere både før og etter turneringen!

Program:

Fra 0830: Gratis baller på rangen

0800 – 0930: registrering i shoppen

0930: Regelgjennomgang på terrassen

0945: Gå ut til hullene

10:00: Shotgun start

Ca 1530: Rett etter runden – puttekonkurranse på putting greenen

Ca 1600: Premieutdeling på terrassen

Kom igjen å meld dere på!