IMG_5242

Her finner du all info om helgens turnering!

Marius Thorp spilte en strålende 2. runde lørdag og gikk 6 slag under par, med dette sikret han seg seier i helgens Norgescup.

Les mer her: «Klikk her»

Spennende helt til siste hull mellom Stina Resen og Karoline Lund, Karoline misset metersputt for omspill!

Les mer her: «Klikk her»

Marius Thorp med birdie show på Hauger – les artikkelen her: «Klikk her»

Helgens turnering startet med lett regn og lovnad om snarlig opphold fra Yr, men det skulle vise seg at det ble stikk motsatt, etter litt bygevær av og på utover dagen øste det ned utover ettermiddagen, banen ble etterhvert mettet med vann og spillet måtte avbrytes med noen få hull igjen av 2. runde lørdag.

Marius Thorp gikk tidlig og utnyttet fordelen godt med en strålende 66 runde, dermed var grunnlaget for seieren lagt.

IMG_5220
(B
ildet over: Marius Thorp slår ut på hull 16)

Lørdagen begyndte med fullføring av runde 2 fra kl. 8 og utsatt start av runde 3 med 1,5 timer. Banen har vist seg gang etter gang at den har evnen til å tørke raskt, dette gjorde at spilleforholdene søndag var mye bedre selv om banen fremdeles var våt.

Greenkeeperne gjorde som vanlig en fantastisk jobb slik at greenene ble klippet og hullplasseringene fornyet selv med minimal tid å jobbe på mellom fullføring og ny start!

Slaget på damesiden skulle vise seg å bli avgjort på siste greenen etter 54 spilte hull, Karoline Lund misset en metersputt for omspill og Stine Resen kunne dermed heve armene som vinner av Garmin Norgescup på Hauger!

IMG_5239
(Bildet over: Stine Resen slår ut på hull 15)

Alle resultater etter turneringen finner du her: «Klikk her»

Takk også til alle frivillige som stilte opp og hjalp oss med å gjennomføre turneringen, en strålende og blid gjeng tross lange vakter og til tider sure værforhold!

Til neste år er klubben 30 år og vi har søkt om å arrangere NM, denne turneringen inngår i Norgescup så vi håper å kunne si; Velkommen tilbake i 2018.

Mvh. Adm.