juniorer-til-kamp

Oppmøte på nordsiden av rangen kl 18.
Bredde 18-19, satsningsgruppe 18-20.

Treningstider rekrutt og bredde – hovedtrener Martin

Alle barn mellom 6-14 er velkommen på disse treningene

De fleste treningene vil vi i år ha hjelpetrenere som hjelper til.

• Mandag 18:00-19:00
  • Onsdag 17:30-19:00 (Treningen holdes på Hakadal)
  • Torsdag 18:00-19:00

Røde dager og skoleferier har vi ikke trening.

Avslutting vil være 25.9, da feirer vi med pølser og brus.

Mer info vil være tilgjengelig gjennom sesongen på facebook, søk på Hauger Golfklubb Juniors.

Kom på en, to eller tre treninger i uken

I år kan man velge om man vil være med på en, to eller tre treninger (onsdager på Hakadal). Det morsomste og mest utfordrende opplegget (to til tre treninger i uken) er for juniorgolfere i alle aldere som vil ha det gøy og utvikle seg mest mulig. Dette blir gjort med mye lek og moro, samt stasjoner som varer i ca 5 minutter for å gjøre treningen så variert og fresh som mulig.

HUSK! Alle kan ta med en venn to ganger uten kostnad…

Man velger selv om man vil være med på en, to eller tre treninger. Og være med på juniortrening koster kr 1750,-

Dersom du har spørsmål om priser eller medlemskap, vennligst kontakt Morten på mail@osloautomatgear.no

Satsningsgruppe – Hovedtrener Joachim

(krav – 20 i hcp, delta i konkurranser/treninger og egentrening)

• Mandag trening med bredde kl 18-19, samt yoga (mer info på dette blir sendt ut)
  • Tirsdag, spill med herregruppen. De som har lyst melder seg på.
  • Torsdag kl 18-20
  • Satsningruppen er også medlem av 3X klubben. De spiller fritt på de fleste baner i Norge 3 ganger.

En dela andre goder tilkommer denne treningsgruppen. Egenandel her ligger på kr 3000,-

Kids camp
For alle barn mellom 6–14 år 14.–18. August kl 10.00–14.30
En uke med golf får opp interessen og barna stoooorkoser seg. Hovedmålet er å ha det gøy, men vi vil gå igjennom alle golfens temaer. Vi vil også være mye ute på hovedbanen. Mange av våre aktive og beste juniorer vil være med og spille med barna og hjelpe til. Vi trener på alle de forskjellige slagene, samt spiller på bane hver dag! Mat siste dag, velkomst- og avsluttings-premie og mange overraskelser inkludert.
Koster kr. 1.695,- for uken/395,- per dag

Som juniortrener gleder jeg meg veldig til sesongstart! Ved spørsmål om trening eller påmelding ta kontakt med joachim@haugergolf.no

Mvh, Joachim