Matchplay-bilde-1024x817

Ny sesong – nye muligheter!

Klubbmesterskap i Match

Vi ønsker velkommen til Hauger Matchplay 2018 hvor vi kårer klubbens beste match spiller!

Vi benytter matchplay tavlen rett utenfor døra til proshop hvor alle kan følge med på resultater match for match! (se bilde)

Max antall deltakere er 64. Førstemann til mølla! NB – vi har i år lagt inn et hcp krav fra 20,0 og nedover.

Trekking av motstandere foregår slik: 2 puljer trekkes vilkårlig – deretter rangeres spillere etter hcp. Matchene settes opp best rangert mot lavest rangert, nest best mot nest lavest etc. Deretter spilles matchene etter skjema.

Følgende frister gjelder:

OBS – Påmelding innen søndag 20. mai.
1. runde skal være spilt innen mandag den 18. juni
2. runde skal være spilt innen mandag den 9. juli
3. runde skal være spilt innen mandag den 13. aug.
4. runde skal være spilt innen mandag den 3. sept.
5. runde skal være spilt innen mandag den 17. sept.
Finale / bronsefinale spilles lørdag den 23. september

Vinneren får sitt navn inngravert i ny Matchplay Pokal – Plass 1-8 premieres! Diverse trekk premier!

Tittelforsvarer fra 2017 er Martin Brännström

Regler for match gjelder, golfreglene skal følges, man kan ikke avtale å omgå/ikke følge gjeldende regler!

Vi spiller med 3/4 hcp.

Spillerne avtaler spilledato/tid direkte med hverandre. Ikke møtt til avtalt match = tapt match. Hvis matchen ikke har blitt avgjort innen oppsatt tid trekkes en vinner.

Vinneren av hver match er ansvarlig for å rapportere inn resultatet / levere inn scorekort til golfbutikken!

Påmelding i golfbox: «KLIKK HER»