Matchplay bilde

Klubbmesterskap i Match

Vi ønsker velkommen til Hauger Matchplay 2017 hvor vi kårer klubbens beste match spiller!

Vi har hengt opp en stor matchplay tavle rett utenfor døra i proshop hvor alle kan følge med på resultater match for match! (se bilde)

Max antall deltakere er 64. Førstemann til mølla!

Trekking av motstandere foregår slik: 2 puljer trekkes vilkårlig – deretter rangeres spillere etter hcp. Matchene settes opp best rangert mot lavest rangert, nest best mot nest lavest etc. Deretter spilles matchene etter skjema.

Følgende frister gjelder:

OBS – Påmelding innen fred. 19. mai.
1. runde skal være spilt innen mandag den 12. juni
2. runde skal være spilt innen mandag den 3. juli
3. runde skal være spilt innen mandag den 14. aug.
4. runde skal være spilt innen mandag den 4. sept.
5. runde skal være spilt innen mandag den 18. sept.
Finale / bronsefinale spilles lørdag den 30. september

Vinneren får sitt navn inngravert i ny Matchplay Pokal – Plass 1-8 premieres! Diverse trekk premier!

Regler for match gjelder, golfreglene skal følges, man kan ikke avtale å omgå/ikke følge gjeldende regler!

Vi spiller med 3/4 hcp.

Spillerne avtaler spilledato/tid direkte med hverandre. Ikke møtt til avtalt match = tapt match. Hvis matchen ikke har blitt avgjort innen oppsatt tid trekkes en vinner.

Vinneren av hver match er ansvarlig for å rapportere inn resultatet / levere inn scorekort til golfbutikken!

Påmelding i golfbox: «KLIKK HER»